Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten.

Klik op lees meer voor het hele nieuwsbericht.

Juni 2024
Mei 2024

Veiligheidsdag 8 juni 2024

Zaterdag 8 juni 2024Staan wij ook op de veiligheidsdag in Wageningen.Wij zoeken nog vrijwilligers die ons willen helpen op deze dag.Ook als u maar een uurtje wilt helpen bent u van harte welkom.Heeft u interesse om ons te helpen of wilt u meer informatie mail ons dan op info@aedwageningen.nlKom naar de kraam en:- Oefen op een pop.- Schrijf u in voor een training.- Stel uw vragen.- En nog veel meer.

Lees meer »
Maart 2024
November 2023
Oktober 2023
September 2023

BuurtAED-service Donatie

Onze BuurtAED servicepakketten verlopen bijna!Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij samen een BuurtAED voor onze buurt kunnen kopen door middel van een inzamelingsactie. Een fantastische prestatie waardoor wij al jaren een hartveilige omgeving hebben.Daarbij hoort een servicepakket dat bijna afloopt. Dit pakket zorgt er o.a. voor dat onze BuurtAED weer gebruiksklaar wordt gemaakt als deze is ingezet of een storing heeft. Ook worden er op tijd nieuwe elektroden en/of een batterij gestuurd.Kortom, een belangrijk pakket dat verlengd moet worden. Om het te kunnen verlengen hebben wij uw hulp nodig. Wilt u het goede werk van de Stichting AED Wageningen ondersteunen middels een financiële gift ?

Lees meer »
Augustus 2023
Juli 2023
Juni 2023

Vrijwilligers gezocht

Zaterdag 9 september 2023 Molenmarkt WageningenZoeken wij Vrijwilligers die ons willen helpen met Promotie / Flyeren Zowel bij de kraam als over de markt.

Lees meer »
Mei 2023
April 2023
Maart 2023

Complimentendag

Een mooie dag voor een groot compliment aan alle ruim 250 burgerhulpverleners van ons netwerk die klaar staan als mensen in hun omgeving hartproblemen hebben.Maar ook aan sponsoren en donateurs die dit mooie netwerk mogelijk maakt en inziet dat dit levens kan redden. 

Lees meer »
Februari 2023