• Voor het hebben en houden van een "HARTVEILIG" Wageningen
  • Reanimatie en AED Trainingen, EHBO, Kinderreanimatie en BHV voor en door heel Nederland!
  • Elke 1e zaterdag basis en herhaling in Wageningen *uitzonderingen daargelaten.

Nieuws

Hieronder leest u onze nieuwsberichten.

Klik op lees meer voor het hele nieuwsbericht.

November 2023
Oktober 2023
September 2023

BuurtAED-service Donatie

Onze BuurtAED servicepakketten verlopen bijna!Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij samen een BuurtAED voor onze buurt kunnen kopen door middel van een inzamelingsactie. Een fantastische prestatie waardoor wij al jaren een hartveilige omgeving hebben.Daarbij hoort een servicepakket dat bijna afloopt. Dit pakket zorgt er o.a. voor dat onze BuurtAED weer gebruiksklaar wordt gemaakt als deze is ingezet of een storing heeft. Ook worden er op tijd nieuwe elektroden en/of een batterij gestuurd.Kortom, een belangrijk pakket dat verlengd moet worden. Om het te kunnen verlengen hebben wij uw hulp nodig. Wilt u het goede werk van de Stichting AED Wageningen ondersteunen middels een financiële gift ?

Lees meer »
Augustus 2023
Juli 2023
Juni 2023

Vrijwilligers gezocht

Zaterdag 9 september 2023 Molenmarkt WageningenZoeken wij Vrijwilligers die ons willen helpen met Promotie / Flyeren Zowel bij de kraam als over de markt.

Lees meer »
Mei 2023
April 2023
Maart 2023

Complimentendag

Een mooie dag voor een groot compliment aan alle ruim 250 burgerhulpverleners van ons netwerk die klaar staan als mensen in hun omgeving hartproblemen hebben.Maar ook aan sponsoren en donateurs die dit mooie netwerk mogelijk maakt en inziet dat dit levens kan redden. 

Lees meer »
Februari 2023
Januari 2023
Oktober 2022