Hier leest u onze Reviews van andere cursisten.

Reactie plaatsen

Reacties

Marielle
3 maanden geleden

Helemaal tevreden. Training gaf me vertrouwen dat ik een volgende keer juist en adequaat kan handelen. Er was veel ruimte voor al mijn vragen en twijfels. Dank daar voor :-)

Monja van der Weide
5 maanden geleden

Wat fijn weer een herhaling bij AED Wageningen. Een goede organisatie van AED , echt goede docenten en zinvolle uurtjes. Over een jaar weer van de partij!

Lynn
6 maanden geleden

De training werd heel kundig en goed gegeven. Ook werden al mijn vragen ruimschoots beantwoord en was er veel onderlinge gezelligheid.

Henriette
6 maanden geleden

Uitstekende training gehad! Ik ben er erg blij mee. Fijn om allemaal een eigen oefenpop te hebben.

Julia
6 maanden geleden

Ondanks dat mijn training op vrijdagavond was, vond ik het een groot succes! Heel persoonlijke aanpak gericht op de groep met voorbeelden van in mijn geval de sportwereld. Zeer tevreden.

Marianne Veltman
7 maanden geleden

Verhelderende training, fijn om de kennis weer op frissen. Duidelijke presentatie, goed kunnen oefenen

Sander
9 maanden geleden

Fijne training, trainers met verstand van zaken, kort en krachtig met niet te veel 'wat ik heb meegemaakt'-verhalen. Goed materiaal, en voor iedereen een eigen oefenpop. Top!

Sjanie
9 maanden geleden

Duidelijk, goede informatie, een leuke en leerzame cursus. De instructeurs weten het boeiend over te brengen!

Gerda
9 maanden geleden

Zeer goede herhalingscursus reanimatie en AED. altijd weer goed om een jaarlijkse opfrissing van theorie en praktijk te krijgen.

Rob Jansen
een jaar geleden

Duidelijk verhaal. Boeiend verteld.
Mensen uit de praktijk die praktijk voorbeelden gebruiken.
Voor iedereen toegankelijk.

Arie van Holland
een jaar geleden

In company basis reanimatie training gehad van Erik en Sander. Laagdrempelig, jongens van de praktijk, zeer de moeite waard om te volgen.
Kan het iedereen aanraden, weet zeker dat de drempel om in de praktijk toe te passen hierdoor lager wordt, gewoon een keer doen!

Jan Dijkstra
een jaar geleden

Goede herhalingscursus reanimatie/AED afgelopen zaterdag. Trainers Erik en Sander zijn enthousiast en geven alle ruimte voor vragen. Belangrijkste is natuurlijk het oefenen. De herhalingscursus helpt om alles weer op te frissen, zoals: hoe diep en welk tempo borst indrukken, of: waar moet die arm ook al weer bij stabiele zijligging. Duidelijke uitleg, fijne sfeer. Van harte aanbevolen!

Kees van laar
een jaar geleden

Zaterdag 1 april reanimatie/aed cursus gehad,
Super organiseerd van a tot z. Aan te bevelen!

rijkelt beumer
2 jaar geleden

Zaterdag 12-11-2022 een herhalingscursus reanimatie gevolgd.
Meer geleerd dan bij de basiscursus en flink kunnen oefenen.
Een aanrader voor iedereen.

Ineke Folmer
2 jaar geleden

Pas de basis cursus hartreanimatie gevolgd. In het verleden ook wel gehad, maar dit was uitstekend! Duidelijke uitleg en heel erg leerzaam, Zeer goede
Trainer. Top!

Saskia
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag reanimatie en AED gehad. Hele goede uitleg, neemt de tijd voor, genoeg ruimte voor het stellen van vragen, en een hele fijne sfeer. Ik kom hier zeker nog een keer terug

Anoniem
2 jaar geleden

Erg fijne herhaling gehad voor reanimeren en AED. Volop ruimte voor het stellen van vragen, goede uitleg, en individuele feedback bij het oefenen. Ongedwongen sfeer zonder het gevoel dat je 'getoetst' wordt. Erg fijn!

Jan P.Th. Weevers
2 jaar geleden

Zaterdag 05-02-2022 een reanimatie training gehad via St. AED Wageningen. Geweldige duidelijke training met goede structuur en opbouw zodat in geval van nood het zelfvertrouwen er is om de reanimatie op te starten. Ik ga mij zeker aanmelden als burgerhulpverlener voor Wageningen. Raad iedereen aan deze training te volgen. Trainers Erik en Sander ontzettend veel dank!

Milou
2 jaar geleden

Op 4 december heb ik de EHBO cursus gevolgd bij AED Wageningen. De cursus heeft een fijne opzet - we begonnen met het reanimeren en pas daarna begonnen we aan de andere theorie (symptomen herkennen van verschillende ziektebeelden, verband aanleggen, e.d.). Hierdoor was het voor mij mogelijk om al mijn concentratie op het reanimeren en AED gebruik in te zetten en hoefde ik mij niet druk te maken over de tijd. Bij de twee andere EHBO cursussen die ik bij het rode kruis heb gevolgd was de volgorde andersom, waardoor door de tijdsdruk het reanimatie en AED gedeelte beide keren werd afgeraffelt. En juist dat vond ik het belangrijkste om te leren. Dus ik blij dat het bij AED Wageningen als eerste aan bod komt in de lesstof. De instructeur gaf veel praktijkvoorbeelden, waardoor de toepassing van de theorie inzichtbaar werd voor mij en waarschijnlijk ook voor mijn mede cursisten. Verdiepende vragen konden ook beantwoord worden (dit was niet het geval bij het rode kruis!). Als ik één punt moest noemen waarin deze cursus uitblinkt dan is het de is het de differentiatie die AED Wageningen toepast binnen de groep cursisten. Er werd extra tijd besteed aan degenen die dit nodig hadden. Ook waren er extra tools aanwezig om de differentiatie nog een stapje verder te nemen (bijv. polsbandje om de diepte van de reanimatie te meten). Aan het eind van de dag kon iedereen een reanimatie volgens protocol uitvoeren. Verder waren de locatie en de lunch goed. De chocolade letter van de Sint was een leuke verrassing. Een verbeterpuntje was wel het tijdig aanzetten van de verwarming, omdat de ruimte fris was, maar dit word al voor de volgende keer meegenomen in de voorbereiding.

Dorien van der Ham
3 jaar geleden

Zeer duidelijke en praktische cursus. Erg goed om jaarlijks de herhaling te doen en alles even op te frissen, of te horen of er mogelijk veranderingen zijn. Door de herhaling krijg je ook weer inzichtelijk of je bv voldoende de borst indrukt, en handige tips zoal aed boven het hoofd leggen, van die kleine dingetjes die door de herhaling weer meer dan opgefrist worden. Aanrader voor iedereen om te volgen, trainer is duidelijk, en zeer praktisch, oefenen is het belangrijkste gedeelte van de cursus, natuurlijk ook met theorie aangevuld.

Walinda de Jong
3 jaar geleden

Bedankt weer voor de cursus. Aardige enthousiaste spontane trainer. Prima gebouw. Gezellige groep. Juiste spullen. Kort, bondig, duidelijk, zonder stress. Genoeg ruimte voor vragen.

Anka
3 jaar geleden

Prima herhalingscursus reanimatie en AED. Leuke en enthousiaste trainer die goed kon uitleggen.

Desiree
3 jaar geleden

Ik heb pas de cursus AED baby en kind gedaan
Met een klein groepje
Het was supper leerzaam en goed uitgelegd
Top instructeur
Zekers aan tebevelen

Miranda Bouman-van Wijk
3 jaar geleden

Cursus was leerzaam en duidelijk met een enthousiaste en gepassioneerde instructeur. Zeker aan te bevelen!

Anneke
3 jaar geleden

Zaterdag 10 juli jl. reanimatiecursus gevolgd bij Stichting AED Wageningen.
Kleine groep, cursus als duidelijk en leerzaam ervaren. Intensief maar nog meer bewust van het belang om te kunnen reanimeren. Dank aan de trainer die met goede praktijkvoorbeelden en enthousiasme de lesstof heeft overgebracht. Team van stichting AED Wageningen, bedankt!

Martin Dübendorfer
3 jaar geleden

Heel tevreden. Goed een duidelijke uitleg en instructie met heel veel passie en kennis.

Astrid Buist
3 jaar geleden

Fijne docent. Duidelijk en begrijpelijk in zijn verhaal. Veel kennis, dus veel geleerd! Complimenten voor het coronaproof opstellen in het lokaal en van de materialen!