Onze sponsoren

Hoofdsponsoren:

Als je op zoek bent naar een betrokken notaris die met je meedenkt, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Daarin worden al je wensen en mogelijkheden besproken. Met alle vragen op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed kan je bij ons terecht. Wij geven graag een helder en breed advies, zodat alles geheel naar jouw wens en goed is geregeld. (Bron: website Smit & Moormann)

 


Door jarenlange ervaring bij een bedrijfsbrandweer en een gemeentebrandweerkorps is Pels Brandpreventie in staat een gedegen BHV opleiding of een herhalingstraining voor u te verzorgen. Pels Brandpreventie verzorgt deze trainingen en opleidingen in de verzorgende sector, de industrie, bij midden-en kleinbedrijven, maar ook bij onderwijs- en financiële instellingen. Kortom, overal waar een BHV-er opgeleid of getraind moet worden is Pels Brandpreventie de aangewezen opleider.

 

Pels is een opleider voor de volgende zaken:

 

  • Basisopleiding BHV
  • Herhaling BHV
  • Opleiding kleine blusmiddelen
  • Herhaling kleine blusmiddelen
  • Ontruimingsoefeningen
  • VCA opleiding

 

Website: www.pelsbrandpreventie.nl

E-Mail: info@pelsbrandpreventie.nl 

Telefoon : 06-20411136


Meer dan ooit zijn we ons er van bewust dat je als bedrijf Onderscheidend moet zijn, toegevoegde waarde moet bieden en bovenal gevonden moet worden Wij willen onze klanten op het gebied van offline media ontzorgen. Voor ons is persoonlijk contact, betrokkenheid, betrouwbaarheid, vakkennis en passie hierbij het recept voor succes. Onze kracht ligt in de combinatie van onze mensen en onze uitgebreide mogelijkheden. Stelt u zich eens voor: Het gemak van één regisseur voor het hele traject, met kennis van het hele creatieve en productieproces. Iemand die persoonlijk alles voor u regelt van ontwerp tot eindproduct. Die met u meedenkt in creatieve maar ook in praktische zin. Waardoor u het beste advies krijgt. Zodat u gezien en gevonden wordt! (Bron:ProPress)


Sponsoren :

Samen beter

Gewoon uw vak als zorgprofessional uitoefenen, zonder u te hoeven bekommeren om de juridische, fiscale, administratieve en financiële aspecten van uw werk. Dat kan, als u samenwerkt met Countus Seres. Onze adviseurs kunnen bogen op jarenlange ervaring en actuele kennis van accountancy en belastingadvies. We staan u graag met raad en daad bij.


“Mol Elektrotechniek, als u kiest voor een veilig gevoel”

 

Mol Installatie Techniek

Nudepark 99H

6702DZ Wageningen

Tel: 0317-427061

www.mit-wageningen.nl


De Snoeptiek
Poststraat 28 A
6701 AZ Wageningen
0317 421 175
2 Wielercentrum Wageningen
Brinkmanlaan 3
6708 RR Wageningen
0317-785146


Uw eigen bedrijfsinformatie komt hier te staan


Uw eigen bedrijfsinformatie komt hier te staan


Uw eigen bedrijfsinformatie komt hier te staan


Uw eigen bedrijfsinformatie komt hier te staan


Uw eigen bedrijfsinformatie komt hier te staan