Persbericht Chocoladeletters Stichting Opkikker.

Gepubliceerd op 21 augustus 2023 om 10:00

Stichting AED Wageningen zet zich in voor Stichting Opkikker door middel van de verkoop van heerlijke handgemaakte chocoladeletters.

Wageningen, Nederland – 21-8-2023 -

 

Stichting AED Wageningen is verheugd om aan te kondigen dat zij zich inzet voor Stichting Opkikker, een organisatie die zich toelegt op het vervullen van wensen van langdurig zieke kinderen en hun gezinnen. Deze bijzondere samenwerking zal worden gerealiseerd door de verkoop van smakelijke, met liefde handgemaakte chocoladeletters. Stichting Opkikker heeft hiervoor een exclusieve partner gevonden in Stichting Chocolate Lovers, een toonaangevend bedrijf op het gebied van ambachtelijke chocoladeproducten.

 

Deze heerlijke chocoladeletters zijn verkrijgbaar tegen een prijs van €12,50 per stuk, waarvan maar liefst €10,- rechtstreeks naar Stichting Opkikker zal gaan. Door het kopen van deze chocoladeletter draagt u niet alleen bij aan het welzijn van langdurig zieke kinderen, maar geniet u ook zelf van de hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaarde smaak van de handgemaakte melkchocolade.

 

Op 9 september a.s. kunt u onze kraam bezoeken op de molenmarkt, waar u deze prachtige chocoladeletters zelf kunt bewonderen. Wees er snel bij en plaats uw bestelling om ervoor te zorgen dat u gegarandeerd bent van deze superlekkere melkchocolade letter.

 

Stichting AED Wageningen is een non-profit organisatie die zich inzet voor de veiligheid en het welzijn van de burgers in Wageningen en omgeving. Door het leveren van AED's (Automatische Externe Defibrillatoren) en het organiseren van trainingen en workshops, draagt de stichting bij aan het vergroten van de overlevingskans bij hartstilstand. Door middel van deze samenwerking met Stichting Opkikker zet Stichting AED Wageningen haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voort, waarbij zij, als organisatie gericht op gezondheid en welzijn, het belang erkent van het ondersteunen van andere goede doelen die zich inzetten voor mensen in moeilijke situaties.

Stichting Opkikker is al meer dan 20 jaar actief in het vervullen van wensen van kinderen tussen 4 en 18 jaar met een langdurige ziekte, aandoening of handicap. Door het creëren van bijzondere en onvergetelijke momenten, wil de stichting deze kinderen en hun gezinnen een hart onder de riem steken en hen de kracht geven om door te gaan. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van sponsoren, vrijwilligers en sympathisanten zoals Stichting AED Wageningen.

 

Stichting Chocolate Lovers staat bekend om zijn ambachtelijke en hoogwaardige chocoladeproducten. Door nauw samen te werken met lokale boeren en gebruik te maken van duurzame en eerlijke grondstoffen, garandeert Stichting Chocolate Lovers niet alleen de beste kwaliteit, maar draagt het ook bij aan een betere wereld. Met het ambachtelijke vakmanschap en de passie voor chocolade creëert Stichting Chocolate Lovers unieke smaakbelevingen die zorgen voor pure geluksmomenten.

 

Met deze onweerstaanbare chocoladeletters brengen we het beste van beide werelden samen: de uitmuntende kwaliteit van Stichting Chocolate Lovers en het streven naar maatschappelijk welzijn van Stichting AED Wageningen en Stichting Opkikker. Daarbij hopen we niet alleen langdurig zieke kinderen een opkikker te geven, maar ook alle genereuze kopers een verwenmoment te bieden met deze overheerlijke melkchocoladeletter.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting AED Wageningen
Contactpersoon: Sander Voogsgeerd
Telefoonnummer: 06-53980542
E-mailadres: info@aedwageningen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.